over mij

Mijn naam is Anne-Marie, maar vaak in mijn jeugd – en nu nog door m’n familie – Marie genoemd. 

Sparkling slaat op bubbeltjes en glitters, maar ook een beetje zoals ik stiekem graag meer wil zijn: Shining brightly with flashes of light – zoals de betekenis in het Engels wordt gegeven – wie wil dat nou niet? 

In het dagelijks leven ben ik getrouwd, moeder van dochter en zoon, baasje van Gijs the Golden Retriever en werk ik als secretaresse bij de leukste Hogeschool in Nederland. 
In mijn vrije tijd ben ik meestal te vinden in mijn hobbyhoek in de woonkamer, te midden van mijn papiertjes (de grootste verslaving), stempels, bling bling, lintjes en nog veel meer frutsels en mijn geliefde laptop en Silhouette Cameo. Zo goed als iedere vrije minuut besteed ik aan het freubelen met papier - het huishouden wordt hierbij nog wel eens vergeten - en kan ik heerlijk ontspannen en de waan van alledag vergeten. 

Op mijn website Sparkling Marie wil ik je laten zien wat ik zelf maak én wat ik nog wil maken.
Je zult hier leuke linkjes tegenkomen met informatie, voorbeelden en ideeën van anderen medehobbyisten uit de hele wereld. Maar ook ideeën voor hobbyhoeken, hobbykamers en hobbypaleizen komen voorbij. En hier en daar wat shopadressen voor de leukste hebbedingen zullen ook niet ontbreken.

Voor de niet-freubelaars onder ons: je kunt lekker rondkijken in mijn shop, die regelmatig wordt aangevuld. Maar als je iets speciaals zoekt dat niet in de webshop staat, neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Veel plezier op mijn website! Heb je vragen, laat het me weten via het contactformulier.